Mádi nyitott pincék
Archív

MAISON AUX POIS X MÁDI NYITOTT PINCÉK

Találkozzunk Október 06-08. között MÁD-on, és élvezzük ki együtt a szüreti mulatságokat.

Légy a részese ennek a hangulatnak MÁD-on, és élvezd ki az ősz napsugaras napjait!

Gasztro meglepetésekkel, házi szörpökkel kedvenc MAUXP boraitokkal, és a hőn szeretett specialty kávéinkkal várunk titeket a Bisztró és Vinotékánkban.

Maison aux Pois – Rákóczi utca 7. – Keresd a Borsóvirágos plakátot!

Érdekel
Bor-és Gasztrofesztivál X Maison Aux Pois, Hajdúszoboszló
Archív

BOR-ÉS GASZTROFESZTIVÁL X MAISON AUX POIS

Hajdúszoboszló kiemelt jelentőséggel bír számunkra, mivel itt nőttünk fel és a vállalkozásunk székhelye is Szoboszlón található. (Tudjátok, a borsós ág.) Ezért aztán nagy-nagy örömünkre szolgál, hogy idén meg tudjuk kóstoltatni a borainkat a helyi barátainkkal a Szent István Parkban. Találkozzunk szeptember 15-17. között, és tegyük még élvezetesebbé ezt a szép késő nyári hétvégét Hajdúszoboszló városában!

Érdekel
XI.Szegedi Őszi Bormustra X Maison Aux Pois
Archív

XI.Szegedi Őszi Bormustra X Maison Aux Pois

Szeptember 13.-tól ismét minden a BOR-ról fog szólni 09.17-ig a Szegedi Dóm téren, ahová örömmel térünk vissza ismét!

Magunkkal hozzuk kedvenc évjáraitokat, de természetesen a szegedi borrajongóknak is megmutatjuk vadiúj bubis tételünket, újszülött „kis gyermekünket” a Petit Pois-t!Kit érdekel, hogy lassan vége a nyárnak?! Az őszi is SZUPER lesz, KERESS MINKET a 136.-os számú standon!

Érdekel
32.BUDAPESTI BORFESZTIVÁL X MASION AUX POIS
Archív

32. BUDAPESTI BORFESZTIVÁL X MAISON AUX POIS

Nincs még programod a hétvégére?! Irány a 32. Budapest Borfesztivál 80-as faház! Magunkkal hoztunk 1-2 új évjáratot, valamint egy vadiúj bubis tétel is debütál itt a Borfesztiválon!

Várunk sok szeretettel 2023.09.07.-09.10. között a Csikós Udvarban, hogy együtt válthassuk meg a világot 1 pohár borral a kezünkben!

Érdekel
Archív

MAISON AUX POIS X MÁDI FURMINT ÜNNEP​

MÁD | 2023.09.01. – 09.03.
Hatalmas pörgés volt ez a nyár és szeptemberben se tervezünk lazítani!🤘🥂 Csatlakozzatok hozzánk 2023.09.01.-09.03. között a Mádi Furmint Napokon, és hangolódjatok velünk a szüretre!

Érdekel
Archív

Dynamite Dudes Koncert Maison Aux Pois

MAISON AUX POIS X Dynamite Dudes Koncert Mád| 2023. 09. 02. Szeptemberben sem lazítunk, sőt – kirobbantunk titeket a mindennapok taposómalmából nemcsak az ízgazdag boraink, de zenei programjaink segítségével is! 2023.09.02.-án a Maison Aux Pois birtokközpontjában fogadjuk a Rockability-Country-Punk triót, a Dynamite Dudes csapatát, akik gitár és nagybőgő nyelven mondják el nektek, hogy miért érdemes

Érdekel
Scroll to Top