BE MY VALENTINE I.

6.490 Ft

Birtok Furmint-Sauvignon ‘20 0,75 l./palack
Calico Truffles Pisztácia – 135 g/doboz (15 db Trüffel)
Díszdoboz

Nem is tudnánk jobb kísérőt a déli gyümölcsökben gazdag Furmint-Sauvignon Blanc válogatásunkhoz, mint a különleges minőségű szicíliai pisztáciával ízesített fehér csokoládéval töltött trüffel golyókat, ami egy leheletnyi Maldon só kíséretében alkot összhangot Tokaj vulkáni talajának ásványosságával.

Kategória:

Hisszük, hogy a közös pillanatok adják az igazán jó kapcsolatok alapját, mi pedig szeretnénk segíteni, hogy az idei Valentin napot olyan emlékekkel zárjátok, amik még évek múlva is mosolyt csalnak majd az arcotokra.

A TERMELŐKRŐL

Maison Aux Pois

Hegyaljai borászat vagyunk, nem hegyaljai gyökerekkel, a világ talán legizgalmasabb termőhelyén. Mád gyökereit tiszteletben tartva szeretnénk palackról palackra belecsempészni a borainkba valamit, ami csak a mi kezünk lenyomata. Ebben a lelkületben, ezek a borok neked készülnek, a mi stílusunkban, eleganciára hangolva, hogy örömet okozzon a fogyasztásuk.

Calico

A Zsámbéki-medence szívében található csokoládé üzemükben 2018 óta készülnek a legkülönlegesebb műalkotások sok évre visszanyúló szakmai tapasztalattal. Küldetésük nem más, mint hogy ezeket a hihetetlenül finom és tökéletesen elkészített édességeket minél többen megismerhessék és megkóstolhassák. A csomagokban úgy foglalnak helyet a finomságok, hogy önmagukban, és a borok mellé kóstolva egyaránt felejthetetlen élményt nyújtsanak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BE MY VALENTINE I.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top