KULTÚRKORTY X MAISON AUX POIS!

Debrecen| 2023.07.20 18:00

Debrecenben születtünk, itt ébredtünk öntudatra a diákéveink alatt és a nap végén itt hajtjuk álomra a fejünket. Elmondhatjuk tehát, hogy Debrecennek mindig is kiemelt helye volt a szívünkben, így egy másodpercig sem kellett gondolkoznunk azon, hogy ha megkeres minket a Déri Múzeum és a MODEM, akkor azonnal igent mondjunk erre a felkérésre. | We were born in Debrecen, this is where we became self-aware during our student years, and at the end of the day, this is where we go to sleep. We can therefore say that Debrecen has always had a special place in our hearts, so we didn’t have to think for a second that if the Déri Museum and MODEM invited us, we should immediately say yes to this invitation.

Így örömmel jelentjük, hogy 2023.07.20-án 2 órán keresztül 2 intézmény, a Déri Múzeum és a MODEM együttműködésének köszönhetően 2 tárlatvezetésen is részt vehettek, ráadásul mindezt Maison aux Pois borokkal a poharatokban tehetitek meg. Ez alkalommal angol nyelven tartjuk mind a tárlatvezetést, mind a kóstolót, így az angol nyelvtudás előny, habár a bornyelv nemzetközi. | Thus, we are happy to announce that on 20.07.2023, thanks to the cooperation of 2 institutions, the Déri Museum and MODEM, you can take part in 2 guided tours for 2 hours, and you can do all this with Maison aux Pois wines in your glass. On this occasion, both the guided tour and the tasting will be held in English, so knowing English is an advantage, although the language of wine is international.

A debreceni Kultúrkorty borsorában szerepelnek a Sauvignon-és a Furmint blanc, az eddig még nem kóstolt Furmint 2021, csakúgy, mint a Késői szüret és a Selection B palackjai. | The wine line of Kultúrkorty in Debrecen includes Sauvignon and Furmint blanc, the yet-to-be-tasted Furmint 2021, as well as Late harvest and Selection B bottles.

A program exkluzív kiscsoportos létszámban (20-30 fő) kerül megrendezésre, ha nem akarsz lemaradni, akkor minél hamarabb vásárold meg a jegyed az alábbi linken! | The program will be held in exclusive small groups (20-30 people), if you don’t want to miss it, buy your ticket as soon as possible at the link below!

https://www.jegy.hu/program/kulturkorty-150109/1011557

Nem tudsz eljönni személyesen? Vásárold meg kedvenc boraidat online: 

Scroll to Top